Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Εργασία Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείων για τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Νέα Ιωνία          /       / 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                            Αρ. Μελέτης:2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Εργασία  Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείων  για τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η.
Κ.Α.  15.6234.0002  με  τίτλο Μισθώματα μεταφορικών μέσων, για μεταφορές μελών Κ.Α.Π.Η.

ΘΕΜΑ :

Μίσθωση ιδιωτικών λεωφορείων για τη μεταφορά ηλικιωμένων, μελών Κ.Α.Π.Η.  σε ημερήσιες εκδρομές, περιπάτους κ.λ.π. & σε θαλάσσια μπάνια για το έτος 2011.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ :


1.     ΣΥΓΓΡΑΦΗ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ


2.     ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

3.     ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Νέα Ιωνία          /       / 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                            Αρ. Μελέτης:2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Εργασία  Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείωνγια τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η.
Κ.Α.  15.6234.0002  με  τίτλο Μισθώματα μεταφορικών μέσων, για μεταφορές μελών Κ.Α.Π.Η.

  ΣΥΓΓΡΑΦΗ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

  ΑΡΘΡΟ  1ο
             Η  παρούσα μελέτη αναφέρεται στη μεταφορά ηλικιωμένων ( μελών του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Νέας Ιωνίας και των παραρτημάτων αυτού ) σε :
A)    ημερήσιες εκδρομές, περιπάτους κ.λ.π. και
B)    θαλάσσια μπάνια στον Τύμβο του Μαραθώνα, για το έτος 2011.
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται ενδεικτικά στο ποσό των 65.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.  13 %, και θα καλυφθεί από τον Κ.Α. 15.6234.0002 με τίτλο:
 «Μισθώματα μεταφορικών μέσων για μεταφορές μελών Κ.Α.Π.Η.» του προϋπολογισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας  Αττικής, οικονομικού έτους 2011.
   ΑΡΘΡΟ  2ο
            Η διενέργεια του διαγωνισμού και η εκτέλεση της μίσθωσης να γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 28/80, του αρ. 75 παρ. ε/2 του Ν. 3463/2006 του Ν. 3731/08, του Ν. 3871/2010 και του Π.Δ. 113/2010,  με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Για τα δύο μέρη της μελέτης είναι δυνατό να προκύπτει διαφορετικός μειοδότης . Η επιλογή θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή για το κάθε μέρος. 
   ΑΡΘΡΟ  3ο
            Τα στοιχεία που θα συνοδεύουν τη σύμβαση, κατά σειρά είναι:
Α) Η Συγγραφή Υποχρεώσεων , με τις Τεχνικές Προδιαγραφές, και τον Ενδεικτικό προϋπολογισμό 65.000,00 € με Φ.Π.Α. 13%.
Β) Έγκριση της μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Γ) Τη δέσμευση της πίστωσης με απόφαση ανάληψης της υποχρέωσης.
Δ) Διακήρυξη δημοπρασίας.
Ε) Πρακτικό διαγωνισμού.
ΣΤ) Έγκριση πρακτικού και ανακήρυξη αναδόχου του διαγωνισμού (ο ανάδοχος θα κληθεί εντός 10 ημερών για  την υπογραφή του συμφωνητικού αμέσως μετά την επίσημη κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού).
Ζ) Συμφωνητικό.
Η) Τιμολόγια του προμηθευτή που θα συνοδεύονται με τα δελτία κίνησης των αυτοκινήτων .
ΑΡΘΡΟ  4ο
Για την ανάθεση της εργασίας θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός.
 Ο ανάδοχος για τη συμμετοχή του στη δημοπρασία, θα προσκομίσει εγγυητική επιστολή συμμετοχής με ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί του συνολικού προϋπολογισμού, η οποία θα επιστραφεί και θα αντικατασταθεί με όμοια του Τ.Π.Κ.Δ. ή αναγνωρισμένης Τράπεζας, η οποία θα αφορά στην καλή και πιστή εκτέλεση της υπηρεσίας. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της υπηρεσίας, αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς το Φ.Π.Α. και κατατίθεται πριν από την υπογραφή της σύμβασης. Σε περίπτωση που προκύψουν δύο ανάδοχοι, η εγγύηση καλής εκτέλεσης της υπηρεσίας θα αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς το Φ.Π.Α. για το μέρος που έχει μειοδοτήσει.
  Η εγγύηση επιστρέφεται μετά την οριστική παραλαβή από την αρμόδια Επιτροπή όλων των διαδρομών που προγραμματίστηκαν για το έτος 2011 και την εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους.
ΑΡΘΡΟ  5ο
Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες :
1)  Γενική Δημοπρασιών, 2) Χτύπος και 3) Συνείδηση.
 Τα έξοδα δημοσίευσης της περιληπτικής διακήρυξης καταβάλλονται από την αναθέτουσα αρχή με την προσκόμιση των νομίμων παραστατικών. Τα ποσά αυτά θα παρακρατηθούν από την αμοιβή του αναδόχου , κατά την πρώτη πληρωμή του από το Δήμο. Σε περίπτωση που ορισθούν δύο ανάδοχοι ( από έναν για κάθε σκέλος ) τα έξοδα αυτά θα μοιρασθούν κατά 50%.
ΑΡΘΡΟ  6ο
  Αμέσως μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, ο ανάδοχος της υπηρεσίας θα κληθεί εντός δέκα ( 10 ) ημερών να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.
Η μίσθωση των πούλμαν θα εκτελεστεί από έναν ή δύο αναδόχους, σύμφωνα με τη μελέτη και τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού, οπότε όλες οι διατάξεις των ανωτέρω άρθρων θα ισχύουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και της σύμβασης.
            Σε περίπτωση που ο ανάδοχος δεν τηρήσει τις παραπάνω υποχρεώσεις τότε ο Δήμος , έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στο δεύτερο μειοδότη ή στο ελεύθερο εμπόριο και να μισθώσει τα ανάλογα μέσα, σε βάρος του αναδόχου. Τα ίδια θα ισχύουν και σε περίπτωση που θα υπάρξουν δύο ανάδοχοι.

ΑΡΘΡΟ  7ο
Οι τιμές μονάδας του τιμολογίου είναι σταθερές και αμετάβλητες σε όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας και για κανένα λόγο και σε καμία αναθεώρηση υπόκεινται. Η πληρωμή θα γίνεται με ένταλμα που θα εκδίδεται μετά την τμηματική εκτέλεση των μεταφορών, τη βεβαίωση καλής εκτέλεσης από την αρμόδια επιτροπή και την παράλληλη έκδοση τιμολογίων. Σε περίπτωση υπερβάσεων επιβάλλονται ποινικές ρήτρες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
ΑΡΘΡΟ 8ο
Ο ανάδοχος θα βαρύνεται με κρατήσεις υπέρ ΤΑΔΚΥ- ΤΕΑΔΥ 1,50 % , ΤΑΔΚΥ – ΤΠΔΥ 0,50 %, φόρο εισοδήματος 8% και κάθε άλλη νόμιμη κράτηση που θα ισχύει κατά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.


O Συντάκτης &
Η Διευθύντρια
Ο Αντιδήμαρχος
Προιστάμενος Τμήματος
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Μέριμνας






Μ. Σουρμελής




Φ. Παπαδοπούλου




Γ. Κολμανιώτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Νέα Ιωνία          /       / 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                            Αρ. Μελέτης:2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Εργασία  Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείων για τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η.
Κ.Α.  15.6234.0002  με  τίτλο Μισθώματα μεταφορικών μέσων, για μεταφορές μελών Κ.Α.Π.Η.


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ


            Ο ανάδοχος υποχρεούται:
Α΄  ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Κ.Λ.Π.:

1.      Να διαθέσει λεωφορεία τουλάχιστον 50 θέσεων ή 36 θέσεων ή διώροφο λεωφορείο όποτε ζητηθεί.  Τα λεωφορεία να είναι σύγχρονα και σε άριστη κατάσταση , να διαθέτουν κλιματισμό και μικροφωνική εγκατάσταση και να διαθέτουν ζώνες ασφαλείας, κατ΄ εφαρμογή του Φ.Ε.Κ. /τ.Β΄/6.5.2010.

  1. Να προσκομίσει αντίγραφα της άδειας κυκλοφορίας των λεωφορείων που προτίθεται να χρησιμοποιήσει, καθώς και σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο από το οποίο να προκύπτει η κάλυψη των οχημάτων για το διάστημα της διαδρομής.
  2. Να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που διασφαλίζουν την καλή λειτουργία των οχημάτων (π.χ. έλεγχος ΚΤΕΟ - κάρτα καυσαερίων).
  3. Στην προσφορά του να περιλαμβάνονται και τα σχετικά με τη μεταφορά οδικά τέλη  διοδίων (εκτός των διοδίων του Ρίου – Αντίρριου και Ακτίου).
  4. Η μεταφορά και η επιστροφή των ηλικιωμένων θα γίνει από το χώρο των παραρτημάτων του  Κ.Α.Π.Η. προς τον προκαθορισμένο προορισμό.
  5. Να είναι συνεπής στην ώρα αναχώρησης που έχει ορισθεί και η συμπεριφορά των οδηγών θα πρέπει να είναι κόσμια και προς τα μέλη και προς τους εργαζόμενους συνοδούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα υφίσταται τις νόμιμες κυρώσεις.
  6. Οι ακριβείς ημερομηνίες, η ώρα αναχώρησης, η ώρα επιστροφής καθώς και τα συγκεκριμένα σημεία προορισμού θα υποδειχθούν από τη διεύθυνση της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου , η οποία θα έχει και την ευθύνη να ενημερώνει έγκαιρα για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία της πραγματοποίησης των διαδρομών και τον αριθμό των απαιτουμένων λεωφορείων.
  7. Η Αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει λιγότερα ή περισσότερα λεωφορεία ανάλογα με τη συμμετοχή των μελών.
9.      Οι περίπατοι θα είναι πάντα εντός των ορίων του Νομού Αττικής ( έως 120 χιλ.) και οι ώρες θα είναι  για  τους πρωινούς περιπάτους - περίπου 10.00 έως 16.00 , και για τους απογευματινούς περιπάτους ( μεταφορές σε συνεστιάσεις, θέατρα ) -  περίπου 18.00 έως 01.00 π.μ..


Β΄  ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ:

1.      Να διαθέσει εννέα (9) λεωφορεία 50 θέσεων και όποτε ζητηθεί να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης κάποιου από αυτά με λεωφορείο 36 θέσεων ή διώροφο.  Τα λεωφορεία να είναι σύγχρονα και σε άριστη κατάσταση , να διαθέτουν κλιματισμό και μικροφωνική εγκατάσταση και να διαθέτουν ζώνες ασφαλείας, κατ΄ εφαρμογή του Φ.Ε.Κ. /τ.Β΄/6.5.2010.

2.      Να προσκομίσει αντίγραφα της άδειας κυκλοφορίας των λεωφορείων (συμπεριλαμβανομένων και των διώροφων ή των 36 θέσεων) που προτίθεται να χρησιμοποιήσει, καθώς και τα σχετικά ασφαλιστήρια συμβόλαια από τα οποία να προκύπτει η κάλυψη των οχημάτων για το διάστημα της διαδρομής.

3.      Να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που διασφαλίζουν την καλή λειτουργία των οχημάτων (π.χ. έλεγχος ΚΤΕΟ - κάρτα καυσαερίων).

  1. Να αποδεχθεί το δικαίωμα της Αρμόδιας Υπηρεσίας, να χρησιμοποιήσει λιγότερα λεωφορεία ανάλογα με τη συμμετοχή των συμμετεχόντων .
  2. Να διενεργήσει τη μεταφορά και την επιστροφή των ηλικιωμένων, για δεκαπέντε θερινά θαλάσσια μπάνια από το χώρο των παραρτημάτων του Κ.Α.Π.Η. και προς τον προκαθορισμένο προορισμό, καθώς επίσης και τις απαραίτητες στάσεις κατά τη διάρκεια της επιστροφής που θα υποδειχθούν από τη διοίκηση.
  3. Να είναι συνεπής στην ώρα αναχώρησης που έχει ορισθεί και η συμπεριφορά των       οδηγών να είναι κόσμια και προς τα μέλη και προς τους εργαζόμενους συνοδούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα υφίσταται τις νόμιμες κυρώσεις.
  4. Να αποδεχθεί τις ακριβείς ημερομηνίες, την ώρα αναχώρησης, την ώρα επιστροφής καθώς και το συγκεκριμένο σημείο προορισμού που θα υποδειχθούν από την αρμόδια Υπηρεσία, η οποία θα έχει και την ευθύνη να ενημερώνει έγκαιρα για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία της πραγματοποίησης των διαδρομών και τον αριθμό των απαιτουμένων λεωφορείων.
8.      Στην προσφορά του να περιλαμβάνονται και τα σχετικά με τη μεταφορά οδικά τέλη  διοδίων της Αττικής οδού .



O Συντάκτης &
Η Διευθύντρια
Ο Αντιδήμαρχος
Προιστάμενος Τμήματος
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Μέριμνας






Μ. Σουρμελής




Φ. Παπαδοπούλου




Γ. Κολμανιώτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Νέα Ιωνία          /       / 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                            Αρ. Μελέτης:2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Εργασία  Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείων για τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η.
Κ.Α.  15.6234.0002  με  τίτλο Μισθώματα μεταφορικών μέσων, για μεταφορές μελών Κ.Α.Π.Η.


Π Ρ Ο Μ Ε Τ Ρ Η Σ Η  -  Ε Ν Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Σ  Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ

Α΄ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Κ.Λ.Π.:

q       Μονοήμερες εκδρομές αποστάσεως έως 300 χλμ.

q       Μονοήμερες εκδρομές αποστάσεως άνω των 300 χλμ. (με επιβάρυνση ανά χλμ.).

q       Για τις ημερήσιες εκδρομές η ώρα αναχώρησης θα είναι 8.00 π.μ. και η ώρα επιστροφής στα σημεία εκκίνησης  έως 8.00 μ.μ.

q       Ελάχιστη συμμετοχή μελών ανά διαδρομή εκδρομής: 37 άτομα – Μέγιστη: 300 άτομα. 

q       Για τους πρωινούς  περιπάτους ( περίπου 10.00 – 16.00 ) ή για τις απογευματινές – βραδινές μεταφορές σε συνεστιάσεις ή θέατρα ( περίπου 18.00 – 01.00 ), η ώρα αναχώρησης και η ώρα επιστροφής θα ρυθμίζονται σε συνεργασία με τη διοίκηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας

q       Ελάχιστη συμμετοχή μελών ανά διαδρομή περιπάτου κλπ.: 37 άτομα – Μέγιστη: 500 άτομα.

q       Στην τιμή να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Μεταφορές
Τιμή μίσθωσης ανά πούλμαν
Έως 300 χλμ.
430,00 €
Πάνω από 300 χλμ. και για κάθε επιπλέον χλμ.
+ 1,70 € / χιλ.
Περίπατοι πρωινοί  κλπ.
200,00 €
Μεταφορές σε συνεστιάσεις
250,00 €
Μεταφορές σε θέατρα (βραδινά)
130,00 €
Ππροϋπολογισμός
37.000,00 €

ΣΥΝΟΛΟ Α΄:  37.000,00 €

Β΄ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ:

q       Δεκαπέντε (15) πρωινά θαλάσσια μπάνια με προορισμό τον Τύμβο του                          Μαραθώνα.

q       Ώρα αναχώρησης 8.30 π.μ. ώρα επιστροφής στα σημεία εκκίνησης 13.30 μ.μ.

q       Στην τιμή να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 13% και τα διόδια της Αττικής οδού .


Μεταφορές
Τιμή μονάδας
Τύμβος του Μαραθώνα για δεκαπέντε θερινά θαλάσσια μπάνια.

15 μπάνια Χ 9 πούλμαν Χ
150,00 € = 20.250,00 €
Προϋπολογισμός
20.250,00 €

 

 

ΣΥΝΟΛΟ Β΄:    20.250,00 €

Συνολικό κόστος μεταφορών 
Τιμή 
ΣΥΝΟΛΟ  Α΄
ΣΥΝΟΛΟ  Β΄
 
37.000,00 €
20.250,00 €
  
Συνολικό κόστος δαπάνης 
Φ.Π.Α. 13%
Απρόβλεπτα
57.250,00 €
  2.632,50 €
     307,50 €
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
65.000,00 €

O Συντάκτης &
Η Διευθύντρια
Ο Αντιδήμαρχος
Προιστάμενος Τμήματος
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Πολιτικής
Κοινωνικής Μέριμνας





Μ. Σουρμελής



Φ. Παπαδοπούλου



Γ. Κολμανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου